Karmøygeddon 24

Bullet "Storm Of Blades"

av yngve

Image001Selskap: Nuclear Blast

Release: 03.09.14

Svenske Bullet er her med sitt siste album, og du verden, dette oser!

Grunnen til at skive blir anmeldt litt sent her er rett og slett fordi jeg ikke prioriterer filer, eller, det kommer så mange og jeg er bascially alene om storparten av disse. Men skive er skive, hater datostempling uansett.

Jeg har sjelden hørt en så energisk låt som tittelkuttet. Her er det en blanding av Ac/Dc og Accept pluss en dose høyoktan, rett ned og full tank takk!

Lyden er enorm, dette er en fet tolkning av klassisk og allerede utgitt heavyrock og metal. Åpningslåten, tittelkuttet, er nok en luremus, litt som Halfords Ressurection , men på tross av at ingen låt på denne skiva tangerer denne, er det flere tøffe uptemolåter. It's On er innenfor, Run With The Hunted, som er min andreplass. 

Bullet@Facebook

Ellers er det mye klassiske greier, type Ac/Dc, men med en relativt bra dose oppdatering. Vel kan stemmen til Hofer bli mye for noen, men den er sykt fet og det er ikke lett å levere en slik jobb. 

Sistelåten er også knall, Coming In Loud.

Alt i alt er skiva balleknall, det er variert tempobruk og låter som minner om forskjellige band, men Bullet har pinadø jobbet hardt og hamret inn en knakende bra greie. 

7,5/10

Tracklist:

  1. Uprising
  2. Storm Of Blades
  3. Riding High
  4. Tornado
  5. Hawk Eyes
  6. This One's For You 
  7. Hammer Down
  8. It's On
  9. Crossfire
  10. Run With The Hunted
  11. Coming In Loud