Karmøygeddon 24

Chemia "The One Inside"

av yngve

8598cca798a2191c30b0a361a05c606651e7e7ddSelskap: Metal Mind Records

Release: 04.11.13

I pakken jeg fikk fra Metal Mind var det to skiver; den første anmeldte jeg nylig (Leash Eye), og det til ståkarakter - og litt til. Andremann ut var Chemias nye album, og siden de ligger i et litt likt landskap som Leash Eye, er det relativt lett å sammenligne. Og Chemia kommer ikke bra ut.

Moderne rock er taggen de har fått, men jeg lukter litt grunge/litt tung form for hardrock. Selv sier de at de er inspirert av alt fra Beatles til Zeppelin og de beste postgrunge-låtene. Vel. Beatles liker jeg ikke veldig godt, men jeg hører at det er et stykke opp til Liverpool-erne, og Zeppelin? Ha, det kan de bare glemme. Dette er en bedre utgave av Nickelback , pluss at jeg synes noe ligner litt på Foo Fighters. Begge disse referansene er for meg uff, så veldig langt kom ikke Chemia inn i hjerterota her i heimen.

Når de kjørte opp tempoet litt, som på andrelåten, ligger de opp mot det vake til Soundgarden, og Audioslave. Ellers er skiva rett og slett en oppvisning i kjedelig stadionrock som hører hjemme på radio og hos folk som liker slikt.

2/10

Tracklist:

  1. Ego
  2. Bondage of Love
  3. B52
  4. Hero
  5. Fuckshack
  6. Everlasting Light
  7. Generation Zero
  8. Stalker
  9. Happy Ending
  10. Walked Away
  11. Fire
  12. Sweet
  13. Letter

Chemia@www

Chemia@Facebook