Karmøygeddon 24

Corners Of Sanctuary "Axe To Grind"

av yngve

Cos Axeto Grind Outside Cover SingleSelskap: La Mazakuata Records/Pure Steel Records

Release: 01.11.14

Amerikansk metal kan være både og, mye fordi det har gått litt trend i å spille Us-metal, uten at det er en plagsom tydelig trend. 

Corners Of Sanctuary er fra Usa, og tilbyr en form for Us-metal, men siden de har valgt en litt røff produksjon, er musikken litt preget av det. Men ingenting som skjemmer, mange liker jo faktisk at det er litt ærlig lyd, at det ikke er overprodusert.

Corners Of Sanctuary@Facebook 

De avslører fort at de jobber i et ganske jevnt terreng, mange låter er noe likt plassert i tempo og arrangering, Eller, kanskje mer i hvordan de spiller. Det er et enkelt uttrykk som fronter musikken, riffene er tidvis enkle, noen ganger med litt kjøtt. Rytmikken er ikke fryktelig sprek, men gjør jobben ganske så greit.

Vokalen? Jo, den er nok bandets sterke kort, Hr. Cross har en sterk og voksen renvokal. Han går lyst av og til, men ikke lyst-lyst, ellers har han en stemme som bærer bra og som i de fleste tilfellene imponerer. Noen ganger tar jeg meg i å tenke at han hadde hatt godt av et annet band, men samtidig er det noe som fungerer med denne koalisjonen også. 

6/10

Tracklist:

  1. Axe In 
  2. Axe to Grind 
  3. On the Hunt 
  4. Mark and Remember 
  5. A Fist Full of Vengeance
  6. One Lifetime 
  7. Shadow Soldiers 
  8. Heart of Stone 
  9. Meet Your Maker 
  10. Victoria 
  11. Axe Out