Karmøygeddon 24

Dark Sarah "The Puzzle"

av yngve

581908 988132494601955 9035903918232619913 NSelskap: Inner Wound Recordings

Release: 18.11.16

Frontet av den tidligere Amberian Dawn-vokalinnen.

Sist jeg var innom dette bandet, prosjektet, var i fjor sommer. Da var det debutalbum som var i fokus, Behind The Black Veil, som fikk en svak sekser. Jeg skrev blant annet at "... albumet er bra, hva som gjør at jeg ikke tiltet tror jeg har å gjøre med at det ble litt tannløst i låtmaterien." Det er litt bedre på låtsiden denne gangen, men fortsatt er det ganske til overs dette, verden blir ikke bedre eller dårligere egentlig, om denne skiva hadde forblitt uutgitt. 

Makan, den var kanskje litt stygg? Ingen hadde dødd om denne ikke hadde kommet ut, men samtidig har slik musikk en bra following, så jeg respekterer og lar dette være en anmeldelse som er litt i overkant subjektiv.

Dark Sarah@Facebook

For fans av pompøs metal med teatralske virkemidler. Det er mange om beinet i denne skuffen, Dark Sarah er nok ikke blant det dårligste, for det er relativt bra kvalitet på framføring og lyd, men for meg skal det litt mer til før man klarer å stikke seg fram.

Samme karakter som sist, en svak sekser. Litt bedre var det, men jeg følger magefølelsen og understreker vel med det at Dark Sarah leverer noe som er ganske likt som sist. Videoen under er blant det røffere, og da tøffere, materialet å skiva.

6/10 (svak)

Tracklist:

  1. Breath
  2. Island In The Mist
  3. Little Men
  4. Ash Grove
  5. For The Birds 
  6. Deep And Deeper
  7. Dance With The Dragon (Feat. Jp Lep
  8. Cliffhanger
  9. Aquarium (Feat. Charlotte Wessels)
  10. Rain (Feat. Manuela Kraller)