Soas Promo 500x80

Enslaved spiller inn nytt album

av yngve

Bandet er i Bergen og spiller inn sitt kommende album.

Nuclear Blast melder dette. De poengterer at det er over to år siden In Times' kom, og at de nå er i gang med oppfølgeren. Enslaveds kommende og fjortende fullengder, skal visstnok dra musikken i en retning hvor stikkord er mer progga, villere og melodier. 

"The recordings are taking place at Duper & Solslottet Studios in Bergen throughout April, and will be mixed and mastered by Jens Bogren at Fascination Street Studios. With its epic touch, the album promises to be original and refreshing - and to contain some surprising new elements."

Enslaved@Facebook

Ivar Bjørnson forteller at det er "...fantastisk å være i studio med disse nye sangene. Med In Times åpnet det seg så mange dører for oss, som band, for meg som låtskriver og for oss alle på et personlig plan." Han legger til at han aldri har "...jobber så hardt for å lage musikk til et album før, og denne intensiteten blir med inn i studio, hvor hele bandet gir alt."

Avslutningsvis sier gitaristen at han har tatt flere risker nå enn noen gang tidligere, og spesielt en ting stikker seg ut, noe dere der ute må avvente for å finne ut :).

Truls Espedal står nok en gang for coverkunsten, oppdateringer følger.

Studioshots, fotograf: Ukjent

Unnamed

Unnamed (1)