Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Fatal Embrace "Slaughter To Survive"

av arni sørlie

A3567188383 16Selskap: Iron Shield Records/PURE STEEL DISTRIBUTION

Release: 20.11.15

Hold på hatten, og hopp inn i moshpiten…..her skal det thrashes så innvollene rister!

Krutt på krutt, og litt til, skal si tyskerne i Fatal Embrace får spilt fra seg. Jeg måtte nesten fine fram skinnjakken og besøke ebay for å få tak i basketsko, type slike vi gikk med på 90-tallet, for å ha på under lytting. Her minnes en gylden tid og sjanger, mimre mimre.

Fra første til siste slutt mates det på med uptempo aggresjonsthrash på Slaughter To Survive, og det holdes et meget høyt energinivå platen gjennom. Det er kult at et band med såpass fartstid ikke har mistet det opprørske ungdomssinnet. Det er litt som å få Slayer, Kreator, Death og Exodus i vill kamp om å komme først i mål i et thrashmaraton. Når det er sagt, så er det ingen tvil om at originalitet er noe fraværende. Det tipper jeg bandet driter i, for de tar det igjen så det holder med genuinitet. Det er så ekte man kan få det, og hvis oldschool lyd og thrash er hva dine ører foretrekker, da kan dette være din neste store oppdagelse?

Fatal Embrace@Facebook

Dirk Heiland freser og kjefter med en kledelig stemme på toppen av riff og trommejaget, det blir hverken for hardt eller for snilt, bare in your face tøft. Det er et band jeg ser for meg kan spille inn live i studio, for man hører at det ikke er noe triks og mix her, de har det i blodet. Litt i meste laget for meg rent personlig, men du å du så kjekt å kjenne denne nerven, og ikke minst minnene fra tid der vi var litt yngre, og ville fremstå som bad ass beinharde metalheads….ahh, det hadde jeg nesten glemt, vi gjør jo det enda, ihvertfall når man har Slaughter To Survive i spilleren;-)

7,5/10

Tracklist

  1. The Upcoming Cruelty (Intro)
  2.  Revelation
  3.  Hellhounds
  4.  Dungeons Of Dread
  5.  Enslaved And Fallen
  6.  The Order To Kill
  7.  Penetrate The Night
  8.  Stay Hungry
  9.  Possession
  10.  Slaughter To Survive
  11.  Captured In Spite
  12.  From The Ashes