Karmøygeddon 24

Fifth Law "Make It Real"

av yngve

A3907767544 16Selskap: Private

Release: 2014

Italiensk kvintett med rock og kvinnelig vokal.

Fifth Law@Facebook

Rocken er nok litt hardere enn det mange forbinder med sjangerbeskrivelsen, det er en litt mørk form for rock, kanskje en liten teskje goth? 

Vokalen til Alice er bra, kanskje mangler hun en liten kinaputt i rompa, men etter litt tid med ep-en er det velfungerende. Ikke veldig spennende, men det er stemninger i låtene, som ikke åpenbarer seg med en gang. Dette er kanskje en utgivelse mange ville ha avfeid etter å ha hørt litt av første låt...men svinebra var det ikke.

Tredje låt, Quake Inside, vipper over i være litt metal.

Greia de kjører har en nerve, noe som gjør at de ikke faller rett ned og blir totalt bortkastet - men du må nok være litt mottagelig og ikke klikke deg bort til neste band etter 39 sekunder, som mange gjør i dag.

Disse fire sangene er ikke isolert sett veldig krevende å høre på, de er enkle og bygger i hovedsak på vokalen og litt av denne nerven. Det lukter litt emo også, og jeg ser gjerne for meg at Fifth Law kunne ha tiltrukket seg et yngre publikum.

Sekseren er til info svak, jeg var veldig nær i å gi en sterk fem og en halv. Coveret var ikke veldig bra, det hjelper faktisk å tenke litt på innpakningen folkens.

6/10

Tracklist:

  1. In Media Res 
  2. Seize Your Time 
  3. Quake Inside 
  4. Your Hero