Growndead, skive

av yngve

18118534 1316012225148256 7229174917681757285 NNorske Growndead er ute med skive.

Det tar nok litt tid før det vanker anmeldelse, men jeg hiver ut en nyhet og påminnelse på hva de har gjort etc. Notert er at de var med i Norske Talenter, for dere som følger med på slike programmer.

Etter Norske Talenter var det en del etterspørsel på bandet, og nå kom det altså skive, og video (se under).

Albumet 'Timeline' kom i handel 1. juni i år.

Growndead@Facebook

Vi leser i infoen at dette er et alternativt rockeband, og at den kvinnelige vokalisten ofte blir sammenlignet med Paramore's frontfigur Haley. 

"Bandet startet i 2009 som et cover band, men begynte raskt å
skrive egne låter. De har i løpet av årene spilt mye ute rundt omkring i Sør- og Østlandet, men begynte ikke å bli oppdaget før de meldte seg på Norske Talenter 2017, og klarte å komme seg til en semifinale. Noen av kommentarene de fikk av dommerne var:

Bjarne Brøndbo: "Jeg tror dere tok ut de siste 2%. Det var energi, et sinnsykt tøft visuelt bilde med koristene og veldig god prestasjoner på trommene. Det er teknisk krevende å spille med både armer og ben samtidig, og få det til å høres bra ut. Jeg hører at dere har forberedt dere veldig bra til å spille i semifinale. Dette var en solid dose rock'n roll."

Mia Gundersen: "Dere har tatt i mot hver eneste tilbakemelding som dere har fått, og dere har gjort  fremskritt for hver gang. Det betyr en ting: Dette skal dere og dette vil dere, og det beviser dere her.  Vi kommer til å høre masse fra dere og jeg håper at folk stemmer på dere."

Linn Skåber: "Det som er kjempegøy med dere er at dere forsker så innmari mye overraskelser i acten. Det er rytmeskift, det er sånn at vi liksom må følge med hele tiden, det er så fengende og vi blir virkelig dratt inn i det. Jeg er glad for at jeg skal ha bypåske og at naboene drar bort, for da skal jeg spille dere på full styrke! Og det var en av dere som sa at drømmen var å se utover en fullstadion så langt øye kunne se med mennesker, og det tror jeg kommer til å skje. Og bakerst der skal jeg stå å rope "HVA VAR DET JEG SA?"

Suleman Malik: "Jeg synes dere har steppa dere opp til et helt annet nivå. Det her var tøft og rått. Gratulerer."