Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Impalers "God From The Machine"

av yngve

496231Selskap: Crime Records

Release: 10.04.15

Danske Impalers slipper skiva via norske Crime Records.

Først; Pär Olosson har gjort en meget bra jobb med coveret, det i seg selv kan selge noen kopier.

Impalers@Facebook

Metallen danskene tilbyr er tuftet på oldschool-thrash, produksjonen er bra men litt påvirket av å skulle gjenspeile gamle dager. Det er slik jeg vurderer det ihvertfall. Det er noe som sier meg at valget med å ha en livefeel på trommene, uten at det er kjeller, er bevisst, og at bandet nok har tatt bevisste avgjørelser for å farge metallen sin. Men helt greit, selv om jeg gjerne hadde hørt litt mer bånn i trommene. 

For fans av Kreator, Sodom, Sepultura, Metallica og Testament står det å lese. Jeg hører litt Kreator, litt tidlige Sepultura, pre-Arise, ellers er ikke de andre referansene veldig tydelige. Eller, om det ligner på Sodom vet jeg ikke, det bandet bryr meg midt på ryggen ;). Så får fans av tyskerne heller sende meg et hatbrev eller to.

De har en hel del på stell, danskene, men i mengden metal, thrash og hybrider rundt forbi, er ikke innholdet på Gods From The Machine i seg selv nok til å skape en revolusjon. Dette er et relativt ferskt band, med første utgivelse i 2013, mulig vi må følge litt med og se hva som skjer framover?

Tekstene er delvis negative, til kristendom, og noe mørke generelt. Litt håpløshet og litt langfinger til samfunnet...dem om det, det er litt klisjéfylt, men samtidig er det jo bare å respektere at folk har andre meninger, ikke sant? 

Det går litt rett fram, uten de store spenningsmomentene, selv om det er flere soloer og riff som oser godt - men skiva hørt under ett føler jeg er en utgivelse som nok vil fade i løpet av ett års tid - dessverre.

6/10

Tracklist

  1. Future Void
  2. God From The Machine
  3. Prepare For War
  4. Beyond Trinity
  5. Destroy The Meek 
  6. Ghost
  7. The Walls Of Eryx
  8. I Am Revolution
  9. The Vulturine