Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

In Flames i kirken (Oslo, 18.03.17)

av yngve

14055126 1068288413219917 3749307169923480523 NKulturkirken Jakob i Oslo tar imot svenskene i mars neste år.

Og som det er nevnt under her, dette er en konsert det blir rift om billettene til.

"De albumaktuelle, svenske heavy metal-ringrevene, som er kjent for å fylle arenaer og stadioner til randen verden over, gjester denne gangen en av Oslo mindre, men ytterst stemningsfulle scene, for å avholde en intim og eksklusiv konsert."

Billetter legges ut for salg 18. november 10:00. 

"I et musikkmiljøet som tilsynelatende består av endeløse sub-sjangre og nye, men forbigående trender, er In Flames pur-eksempelet på standhaftighet. Bandet som har reist jordkloden rundt på turné utallige ganger og solgt ut show på show, samt påvirket og inspirert dagens største metal-band siden etableringen i 1990, har aldri gått på akkord med sin egen, opprinnelige signatur og sound. Formelen er unik og grunnen til bandets enorme suksess."

In Flames@Facebook

På bandets tolvte album - Battles - har svenskene imidlertid bevisst gått bort fra sin formel, med hensikt om å utforske nye veier. Et av tiltakene i forbindelse med denne retningen var å samarbeide med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, som tidligere har bistått band som My Chemical Romance og The Used. Produsenten ble innlemmet i bandets innerste sirkel, med hensikt om å lage et album alle typer In Flames-fans kunne like. Det var gitarist Björn Gelotte og vokalist Anders Fridén som tok fatt på arbeidet med å skape en ny vei, og som del av grepet med å ta noen steg ut av komfortsonen, dro duoen til Los Angeles for å hente inspirasjon og ro til å bedrive nye musikalske tilnærminger."

Arrangementet på Facebook

"Det var planlagt at bandet nyeste album skulle bestå av 11 låter, men grunnet den gode kjemien med bandet nye produsent, og hans genuine interesse for å lage bandet beste album noensinne, ente de til slutt opp med 15. Albumet i sin helhet kjennetegnes av (om mulig) skarpere hooks og strammere riff, samtidig som det hele fremstår mer finslepent. Bandet har på sitt nyeste album på imponerende vis funnet en middelvei i ønsket om å utforske nye landskap, men samtidig tydelig klart å bevare sin formålsparagraf: å aldri forsøke å være noe man ikke er. Dette en hårfin balanse, som bandet håndterer det på imponerende vis."

En av neste års viktigste metalkonserter skjer uventet nok i Kulturkirken Jakob. Dette blir garantert årets snakkis innen metalmiljøet, og en konsert det blir mildt sagt stor rift om billettene."