Karmøygeddon 24

Kill-Tech, nytt album ute

av yngve

13010865 1118788148166301 5136304183706921421 NVi snakker reinspikka metal.

Bandet forteller det i et presseskriv, og vektlegger at det er en annen greie nå enn det som var tilfellet på forrige utgivelse. "Det er en merkbar forskjell fra dette nye albumet, Codex, til det første mer punkbaserte Inappropriate. Dette er et reinspikka metall album med et helt annet nivå når det kommer til produksjon og teknisk vanskelighetsgrad. Det første man biter seg merke  ved er de ekstremt energiske låtene som gir lite rom for å trekke pusten. Det er et album som er fostret opp på gamle helter og som beviser at det fortsatt er mulig og lage et metall album det lukter svidd av... "

'Codex' fikk lydproduksjonen sin i Toproom Studio, og mikset i Strand Studio. "Forskjellen fra sist er at albumet ble mikset i Strand Studio, noe som igjen førte til et mer moderne sound på skiva."

"Forrige gang Kill-Tech ga ut et album, høstet det gode kritikker fra hele Europa og var å finne i en mengde magasiner rundt om. PyroP3 kåret også i den anledning Kill-Tech til ett av de mest lovende metalbandene i Norge."

Skiva er ute digitalt på alle streamingstjenester (som Spotify ) og nettbutikker, og bandet satser på å "... ta steget opp fra undergrunnen og virkelig vise at vi har det som trengs for og levere på et stabilt og høyt nivå."

Kill-Tech@Facebook