Karmøygeddon 24

Salvation "Ressurect The Tradition"

av yngve

10599359 338019946357825 953534155093335002 NSelskap: Mighty Music

Release: 26.01.15

Metal/Hardcore fra Florida slipper skive på dansk selskap. 

Det er et stykke mellom partene, men i disse dager gjør jo det lite :). Ser man på bandbildet ser de temmelig røffe ut, så jeg håper Mighty Music ikke gjør en dårlig jobb, jeg ville ihvertfall nødig hatt denne gjengen på besøk i et negativ ladd besøk :).

Hardcore og metal, to sjangre som veldig ofte blir blandet, og Salvation er et band som viper over til metallen veldig ofte. Det liker jeg. De groover og flerrer feite og tung riff pluss sinna vokal, og de er veldig hardcore i holdningen og i musikken/grooven, men de benytter en del elementer som befinner seg i metallandet, så summert føler jeg at jeg like godt kan anbefale dette til type Panterafans som Biohazard og andre lignende band. 

Kuriosa; bassist er tidligere medlem av Pro Pain og Crumbsuckers, det peker litt veien, men det er et mye mer oppdatert og heavy lydbilde her.

Salvation@Facebook

Som i de fleste hardcoretilfellene finner jeg det litt likt etter en tid, det går mye i det samme, men Salvation har ganske feite saker på gang, derfor gjør det lite å repetere. Og disse gøtta mener det de synger, for som vokalist Kimbo sier: "Our music is what keeps us in check. It's a lifestyle, not a trend. In a sense, hardcore is our salvation."

6,5/10

Tracklist:

  1. Punishment
  2. See Thru the Lies
  3. Death Sentence
  4. You're Already Dead
  5. By Any Means
  6. No Lookin' Back
  7. Become the Victim
  8. Keep It Real
  9. Resurrect the Tradition
  10. Path of Brutality
  11. This Strength Remains