Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Sanctuary "Inception"

av yngve

15590160 1263612157018888 3477456206381609477 NSelskap: Century Media

Release: 24.02.17

Seattlebandet graver i skuffer og skap.

Denne utgivelsen var jeg først sykt spent på, for jeg trodde først det dreide seg om et nytt album, faktisk, så skjønte jeg greia og håpet på masse låter som var til overs fra tiden rundt debuten.  Jeg ble møtt litt på halvveien, for det dreier seg om debuten, i en demoutgave, eller tidligere innspilingsutgave, og tre låter som ikke ble med der.

Sanctuary@Facebook

Jeg er ikke mann til å høre om noen av disse ideene fra de låtene som ikke var med på debuten dukket opp på senere skiver, eller i de andre låtene som ble ferdigstilt til Refuge Denied, men det får heller være noe dere diehards får ta seg av :). Jeg elsker bandet, men slikt bruker jeg ikke tid på. 

"Recorded in March of 1986 (Soldiers Of Steel, Battle Angels) at Triad Studios in Redmond, Washington and Studio One in White Center between April and July 1986, Inception contains previously unreleased highlights such as Dream of The Incubus and I Am Insane as well as several classic Refuge Denied songs allowing you to delve deep into the Seattle legend’s beginnings."

Les mer om bakteppet HER .

Det er ikke sååå stor forskjell på låtversjonene her og på debuten, men nok til at det er ok å høre gjennom Inception. Jeg synes det er ok at band gjør slikt, og ofte, som her, er det et bra resultat. Heller dette enn de som slipper rævdårlige demoer og liveopptak man ikke klarer å lytte på grunnet kvaliteten - så Inception er slik sett en utgivelse man lett kan forsvare å ha i hylla. 

Nå ble ikke forrige slipp fra bandet, The Year The Sun Died, innertier, men det er snart klart for nytt album, og jeg er med jeg!

6/10

Tracklist:

  1. Dream Of The Incubus
  2. Die For My Sins
  3. Soldiers Of Steel
  4. Death Rider / Third War
  5. White Rabbit (Jefferson Airplane cover)
  6. Ascension To Destiny
  7. Battle Angels
  8. I Am Insane
  9. Veil Of Disguise

Her er en låt bandet kun spilte en gang live, Dream Of The Incubus