Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Seventh Veil "Vox Animae"

av yngve

Cop SeventhveilSelskap: Pure Steel Publishing

Release: 05.02.16

Italienske Seventh Veil spiller moderne hardrock. 

Radiovennlig hardrock, og ja, moderne. De sier selv at inspirasjoner er Sixx AM, Stone Sour og Pop Evil, siste der kjenner jeg ikke til, men Seventh Veil er nok litt snillere enn de to første - uten at jeg er en ekspert på disse. 

Seventh Veil@Facebook

Outstanding vocals står det, da får man jo forventninger. Vokalen er grei den, men igjen er nok presseskrivet litt der oppe i forhold til det som møter lytteren. Lorenzo har en bra stemme, ren og fin, tidvis kraftfull og med en sår snert, men den er ikke outstanding.

Låtene er fengende, et forsøk på å lage type lyttervennlig hardrock. Og ja, moderne. Det moderne er det ikke så lett å forklare, for det er ikke samplinger eller lignende virkemidler, men det er måte de lager låter på. 

Ikke dårlig, men heller ikke et band jeg synes trenger å løftes opp for mye. De gjør mye riktig, og de har nok sin skare med fans, så jeg skal heller holde kjeft. 

For meg gjorde de ikke et veldig inngrep i musikksenteret, men jeg hadde ikke slått av eller klaget om noen hadde satt på dette.

6/10 (svak)

Tracklist:

  1. Vox Animae-Revolution
  2. Devil in Your Soul
  3. Living Dead
  4. Together Again
  5. Broken Promises
  6. Song for M
  7. Dad
  8. No Way Train
  9. Begging for Mercy
  10. No Pain No Gain
  11. Nothing Lasts Forever
  12. SMS