Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Shot At Dawn, video og ep

av yngve

Gjengen i Shot At Dawn har jeg alltid vært svak for, helt siden de for første gang kom inn i min sfære.

Idag kom ny singel på plass, 'Under The Surface'. Låten er en del av bandets kommende ep (slipp i mai), som bærer tittelen 'Legendary'.

Shot At Dawn@Facebook 

Diger Distribusjon skriver følgende: "Oslobandet Shot At Dawn slipper en tribute til en av Norges beste artister med singelen Under The Surface. 15. april slippes musikkvideo og singelen digitalt. Marit selv har uttalt seg positivt om versjonen, og Shot At Dawn viser at de fint kan spille noe mer variert enn det foreldregenerasjonen stort sett omtaler som støy.Under The Surface er en del av Shot At Dawns fjerde utgivelse, EPen Legendary som slippes i slutten av mai. De stadfester med den sin posisjon som Norges feteste og mest varierte metalcoreband. Låtene Legendary, Dark Design og Grind viser stor variasjon, i tillegg til den allerede omtalte Under The Surface.

EPen er mikset og mastret hos amerikaneren Chris Zeuss Harris (Hatebreed, Rob Zombie, All That Remains, Attila, Municipal Waste, Shai Hulud, Stick To Your Guns m.fl.). Det kan dras paralleller til sørstatsmetallerne Pantera såvel som de moderne metalcorepionerene i Killswitch Engage og August Burns Red med låtmaterialet på EPen."

Unnamed