28951185 10155854216986858 4808657354675453952 NUnnamed

Shroud Of Sanity, tunge, extreme sørlendinger

av yngve

Bandet slipper skive i høst.

Bandet forklarer stilen sin slik: "Experimental, industrial avant-garde, djent-progressive melodic math-/deathcore." Det jeg har hørt så langt høres ut som noe tung, sludgy dødsmetal med en anelse oppdatert groove - men jeg skal ikke krangle med benevnelser med de yngre :).

Bassist Leo var så oppegående at han sendte av gårde noen linjer til Heavymetal.no, da presenterer vi bandet og håper de av dere som liker slikt følger med, og sprer. Det foreligger kun en kort snutt, men jeg satser på at de kjenner promoverdien av å hive ut en låt i forkant, spesielt siden release ikke er så langt unna.  Leo: "...vi nærmer  oss slipp av vårt første album, vi er så godt som ferdig og  sikter på albumslipp i august."

Shroud Of Sanity@Facebook

"Bandet består av Emil Wynn, Aleksander Hagen, Ruben Tengesdal og Leo Jensen. Vi er en gjeng med gutter i 20-årene fra Kristiansand. Ingen i bandet har sluppet et album tidligere, så det er en ny og veldig spennende opplevelse for oss alle."

Kult! Da tar vi godt i mot de :). Skiva forteller Leo at de har "...jobbet med en stund nå, og har ikke spilt live på over et  år, så vi gleder oss til å få det ut og endelig være på scenen igjen."

Bandbilde, fotograf: Tronn Hansen, fotobehandling:  Jon Tønnessen

Dscf0126 Small

Cover Og Side 1