Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Steve Vai til Oslo, kjøpt billett?

av yngve

UnnamedPassion and Warfare - 25th Anniversary Tour.

Rockefeller: "En amerikansk gitarvirtuos av de sjeldne beærer Oslo-publikummet med et besøk! Steve Vai er mannen som mer enn noen andre byr på et fyrverkeri av gitarspill og ren fingerkunst, der hovedkomponenten består av lange og innfløkte gitarsoloer. Steve Vai er en av de mest innflytelsesrike i sin sjanger, og har en trofast fanskare verden over. Han har solgt over 15 millioner plater, og ga i 2012 ut sitt 16. studioalbum, det kritikerroste The Story of Light. Han har spilt inn album og turnért med storheter som Frank Zappa, Public Image Ltd., David Lee Roth og Whitesnake. For tiden er han på en stor USA-turné med Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt og Tosin Abasi under navnet Generation Axe - A Night of Guitars.

Årets turné blir en riktig godbit for fansen, da Vai vil markere 25-årsjubileet for det banebrytende albumet Passion and Warfare. Med låter som For The Love of God, Erotic Nightmares og The Animal er den regnet som et av de beste og mest legendariske gitaralbumene gjennom tidene. En remastret utgave, Passion and Warfare – 25th Anniversary Edition, er også på trappene, med fire bonusspor og et medfølgende album kalt Modern Primitive med hittil uutgitt materiale."

Steve Vai@Facebook

Billetter kjøper du HER, det er 18 årsgrense, og du må betale 395 spenn pluss avgift til staten for å komme innenfor dørene på Rockefeller. - dørene åpner 20:00.