Thrash Bombz "Master Of The Dead"

av steinar selstø

17155591 1358228630900412 5177002066495647401 NSelskap:  Iron Shield

Release: 03.03.17

Italienerne leverer bedre her enn ved forrige fullengder. 

Først og fremst har man luket vekk noen feil, både vokalt og på produksjonssiden, siden debuten i 2014. Vokalt handler det om noe så enkelt som et besetningsskifte, og fra en fyr med dårlig kontroll på stemmebåndene har man fått inn en Araya-fan som leverer kurant nok. 

Thrash Bombz@Facebook

Lydmessig har man forlatt det som i gamle dager ble kalt demostadiet og fått en helt annen klarhet og ikke minst trøkk, hvilket åpenbart gagner totalen. 

Kvartetten er pur thrash, intet mer og intet mindre. Det hviler definitivt fortsatt en god del Slayer over bandet. Innledningen av Curse Of The Priest vitner i klartekst om dette. Ellers finner man også referanser til Kreator i Thrash Bombz` mest aggressive stunder, som Call Of Death

Spor av Testament fornemmes ofte, og melodiøse passasjer, der man går Metallica i næringen, viser at bandet behersker et heller spredt spekter av sjangeren. For fans med hang til de sinteste og skitneste thrashbanda vil nok Thrash Bombz likevel bli litt for snille dersom man ser på helheten. 

Skiva er jevn og absolutt allright, men på øverste hylle hører man fortsatt ikke hjemme. Variasjonen i uttrykket er en styrke, men det skorter fortsatt litt på riff og låter. Skulle pilen derimot fortsette å peke i samme retning, vil neste utgivelse bli aldeles knall.

6,5/10

Tracklist:

  1. Condemned to Kill Again 
  2. Ritual Violence 
  3. Evil Witches 
  4. Curse of the Priest 
  5. Black Steel 
  6. Taken by Force 
  7. Master of the Dead 
  8. Evoking the Ghost 
  9. The Avenger 
  10. Call of Death