Karmøygeddon 24

Timewaves, singelklare, hør låten

av yngve

Nå slapp bandet singelen, nøyaktig klokken 17 var den å finne på nett, det betyr at du får smake den her på Heavymetal.no.

***

Nyhet fra 22.10.14:

På fredag er bandet klare med singelen 'Of Discontent And Defeat', den er hentet fra en kommende ep.

Kristiansandsbandet har imponert stort live, jeg har sett to konserter nylig, og de har også seieren fra Wacken Metal Battle på cv-en. Med pågangsmot og talent bør disse sørlendingene komme langt.

Timewaves@Facebook

2  Timewaves   Of Discontent And Defeat   Single Cover

Fredag er det altså release på singelen, den kommer til å kunne sjekkes ut på Spotify, Youtube og Soundcloud, jeg skal kode inn slik at dere kan høre asap. Nøyaktig to uker etter, fredag 7. november, er det duket for release av ep-en Malady. Dagen etter har bandet releaseparty under festivalen Sørveiv i Kristiansand.

Sørveiv, arrangementet på Facebook

Sørveiv@Facebook

Malady, og da naturligvis singelen, er produsert av en velkjent svensk herre ved navn Daniel Bergstrand i sitt Uppsala-baserte Dugout Productions. Daniel har cred så det holder, for med navn som Meshuggah, Dimmu Borgir og In Flames på samvittigheten, tror jeg ikke Timewaves vil falle gjennom i lydavdelingen ihvertfall :).

Det understrekes, noe trommeslager Simen også poengterte når jeg pratet med ham forleden, at trommene ikke er tuklet med. Herlig! Organisk og ærlig, ingen trigg, sampler eller andre moderne virkemidler. Det er ikke hverdagskost i slike moderne metalband.

Musikken forklarer de som en miks av death- og groovemetal, noe som i og for seg er ganske korrekt. Jeg er jo thrasher, og vil gjerne trekke fram dette elementet også :).