Karmøygeddon 24

Tønsberg Metalfest 2018 (14.04.18)

av yngve

30264879 419217111864460 2997157251505979392 NMøt opp på Støperiet om du kan, og spre ordet!

Det er Thomas@TMF som tipser Heavymetal.no om dette. Førstkommende lørdag altså, ikke sitt hjemme, men støtt opp!

"Vi har lenge savnet et tilbud her i Tønsberg for alle oss som digger rock og metal" sier Thomas, og påpeker at det i Tønsberg, utenfor festivalsesongen på sommeren, har vært "...begrenset til smale konserter og utesteder." Da er det knall at man drar igang metal på Støperiet, ikke sant?

Tønsberg Metalfest@Facebook

Vi leser i pressemeldingen at "...billettprisen er satt lavt for å gjøre dette til et lavterskeltilbud som alle med interesse for musikken skal ha råd til", og prisen er satt til 225 kronasjer, det håper jeg er noe mange har mulighet til å legge igjen i det lokale metalmiljøet. "For oss er musikken og stemningen viktigere enn pengene, så det ga mest mening for oss å holde dette så billig som mulig."

Kjøper du i døra er det 300 spenn som gjelder, derfor er det greit å spare litt ved å kjøpe nå på TicketCo .

Banda som stiller er:

I The Betrayer (Oslo), "...som spiller tøff heavy metal som drar inspirasjon fra blues og progressiv rock til death metal. Mellom dundrende trommer og suggerende gitarriff kan du forvente å høre klokkeklare vokaler som leder ut i growls, progressiv-inspirerte gitartoner på toppen av drivende metallprogresjoner og rene passasjer som eksploderer ut i kraftige og kommandere låter.

"Haunted By Silhouettes fra Trondheim har med sin eksplosive melodiske death metal vist at de lager et voldsomt liv på sine konserter! Bandet spiller melodisk death metal med inspirasjon fra band som In Flames, At the Gates, Dark Tranquillity og Chimaira. Musikken preges av tunge gitarer og brutale vokaler som gurgler langt nede i dypet. På scenen er bandet hardtslående og utestedet Good Omens i Trondheim skrev etter en konsert at de tar tak i sjela di og rister den!.

First Delusion (Haugesund) "... er et hardtslående metalband med låter som treffer publikum midt i ryggraden. Musikken er bygd opp rundt tunge gitarriff, med tekster som underbygger stemningen i musikken. På toppen av dette legges en sår og klar, men aggressiv vokal som gir bandet ekstra særegenhet. First Delusion er vanskelig å sjangerfeste, men beveger seg på grensen mellom hardrock og metal."