Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Violent Revolution "State Of Unrest"

av yngve

Cover Violent Revolution State Of UnrestSelskap: Iron Shield/PURE STEEL RECORDS

Release: 19.08.16

Thrash metal, hardcore og crossover, punk og argh.

Blandingen er slik den høres ut basert på ingressen, det er skikkelig 80-talls hardcorethrash. Vi leser at Violent Revolution er inspirert av Exodus, DRI, Exploited og Slayer, det er bits'n pieces av alle disse her. 

Det øser og pøser, vokalen er kledelig ropende og passe sinna, dette er metal som spilles av folk som mener det de synger. Slik jeg oppfatter det ihvertfall. Amerikanerne framstår som genuine. Og jeg er glad for at jeg kom til den slutningen, for ser man bandbilder, er det ikke karer jeg ønsker å komme på kant med :).

Bandet gikk lei av all denne moderne numetallen, og bestemte seg for at verden trengte en "...infusion of the old school crunch that has been missing in todays scene."

Violent Revolution@Facebook

Dagens metalfans trenger noe nytt leser vi videre, det er på tide med en revolusjon! 

Vel, det fungerer kanskje, men det er og blir noe som er gjort før, som bare planker gammal oldschool-bands og skriker og skråler til skiva er slutt. Fett for noen, tidvis også for meg, men jeg setter heller på noe klassisk. Men kanskje er det noen der ute som trenger å renske opp i øregangene? Er dette medisinen dere unge som har fått for mye "numetal nonsense" trenger? Ikke vet jeg, men det er på det jevne monotont og bråkete, lite finesse (som selvsagt ikke er i bandets vokabular), og det er rett og slett rå punka corethrash som kjører på uten å endre takt eller tone underveis. 

Kjedelig, Men velfungerende og i sin stil bra. Om du er i målgruppen i å trenge noe som kurerer deg, er det sikkert ikke feil å slenge på ett poeng til.

5/10

Tracklist:

  1. Resist
  2. Violent Revolution
  3. Damaged
  4. State Of Unrest
  5. Final Vow
  6. Wake Up
  7. All Hail
  8. Code Of Conduct
  9. Sudden Death
  10. Train Wreck