Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “In The Woods...”

In The Woods...' nye frontmann er:

av yngve.

In The Woods... Med Bernt Fjellestad 040121 Fotograf Alf Erik SørensenBandet har fått ny vokalist. Engelskmannen James, som har vært i front de siste årene og på de siste par skivene, valgte å gi seg etter seks år. Det var høsten 2015 jeg meldte dette - nå er det en lokal sanger som presenteres, og som garantert gjør logistikken mye lettere. Intervju med ny mann og pressemelding følger her.

In The Woods... Grip dagen! (part 2)

av yngve.

In The Woods 18 BIn The Woods 18Da var det på tide å snurpe sammen promoteringen av In The Woods...' nye album, og det gjør vi ved å la de to gitaristene i bandet, Kåre og Bernt, forteller litt. Begge er jo nye medlemmer, men begge er brikker som sikrer at bandet fungerer i dag. Om du ikke har lest intervjuet med vokalist James, ligger det på forsiden her. 

Grip dagen!

av yngve.

In The Woods 18Jeg synes In The Woods... siste skive var veldig bra, og utover det å like der og da, tror jeg denne har en levetidfaktor som gjør at den mulig trekkes fram om noen år. Jeg måtte selvsagt huke inn bandet for en prat, og de som tok agnet var blant annet vokalist James, som her forteller litt rundt hans forhold til bandet og skiva. I neste runde får du høre litt hva gitaristene i bandet har å si.

In The Woods... "Cease The Day"

av yngve.

In The Woods 18Oppfølgeren til 'Pure' er her, og det var svært spennende å se om bandet klarte å sy sammen et bra album med tanke på at lineup-en nå er endret kraftig siden nevnte skive.