Tons Of Rock 2025

Det bygges lineup til festivalen, her er første slipp.

Tons Of Rock@www

Man ser allerede den vanlig gnomingen rundt neste års artister allerede kort tid etter at årets festival har funnet sted. Det har blitt et evig stress synes jeg, hos mange festivaler, men slik er det i dag, man må jobbe hele veien, hele året før og etter for å holde seg aktuell. Det er samlet voldsomme mengder bandslipp, nyheter, alt for å holde seg på lunk hele veien. Og det er i min bok en bra måte å jobbe på, jeg liker selv å bygge opp og fordele, mot et klimaks.

Det er mye konkurranse på festivalfronten, Tons Of Rock vil jeg tro ikke sliter mest av de nasjonale, de er vel heller predatoren i økosystemet og selger godt med billetter uansett. De har klart målet sitt, det vi hørte om i de første par årene i Halden, å bli store, like store som Sweden Rock etc. De har klart å klatre opp der de vil, og nå som Ekebergsletta var smekkfull i år, vil jeg gjette på at man har funnet sin maks. Skal man vokse mer må man bort derfra, om det en gang skjer får vi avvente å se, men enn så lenge har de mulighet til å fylle opp med type 40 000 mennesker daglig.

Earlybird-billetter ble utsolgt kjapt, ordinært billettsalg starter 4. oktober. 

Nå slipper festivalen sin først artist til neste års utgave:

Green Day

«Det er fantastisk å allerede kunne dele første headliner til 2025, og ikke minst kunne imøtekomme publikums tilbakemeldinger. Green Day har vært I toppen av vårt publikums ønskelister i årevis og at et band slikt kaliber velger Tons of Rock bekrefter statusen festivalen har fått. Å få slippe Green Day til Norge og Tons of Rock den siste dagen i september feires med å skru volumet til 11 og å la  Wake Me Up When September Ends dundre ut i våre kontorlokaler» sier Jarle Kvåle, bookingansvarlig Tons of Rock.