Legend Metalfest 2025

Første bandslipp er her, trønderfestivalen bygger neste års plakat.

Svenske Crawl blir vi fortalt spiller punkifisert deathmetal. «Soundet er veldig oldschool svensk death metal, og vi mistenker at Crawl lett kunne slått seg bra fram på 90-tallet da band som Grave, Entombed, Dismember og Unleashed herjet på det meste. Vi gleder oss veldig til å få oppleve Crawl live under Legend Metalfest 2025, og det bør du også gjøre.»

Crawl, fotograf: Ukjent

Thrash fra Bergens thrashhovedstad, Fusa? «Fusa utenfor Bergen må være Norges thrash metal-hovedstad. Sammen med Inculter er Sepulcher to av de hotteste thrash metal-bandene i Norge for tiden, og begge kommer fra Fusa. Vi hadde gleden av å ha Inculter i år, og de imponerte stort. Til neste år kommer Sepulcher oppover til Trondheim for å spille under Legend Metalfest 2025. Det blir garantert moro det også.»

Sepulcher, fotograf: Christian Misje

I tillegg kommer Kolbotnbandet Incinerator, som spiller «….black/thrash. Bandet slipper etter planen sin debutfullengder i løpet av 2025, og for trønderne blir Legend Metalfest deres mulighet til å oppleve bandet live. Vi vet av erfaring at Kolbotnband alltid leverer og vi er ikke i tvil om at så er tilfelle med Incinerator også» og Oslobandet Hate Angel, som også spiller black/thrash: «Her kan vi garantere headbangervennlig og ikke fullt så headbangervennlige låter og partier. Dette lukter det svidd av og vi gleder oss som unger til Hate Angel kommer til Legend Metalfest

Earlybirdbilletter er ute, husk å kjøp på forhånd om du kan, vet du skal, det sikrer en bra magefølelse og nattesøvn til gjengen som arrangerer. Earlybird får du HER.