Blog

Arkiv for mai 2024

Evergreys nye trommeslager (Oslokonsert)

av yngve.

S Imen Sandnes 23

Parkteateret tar i mot svenskene til høsten, og der befinner det seg nå en ung sørlending som virkelig har slått seg opp og fram i de senere årene. Det er ikke bodyguarden til Evergrey vi snakker om, men trommeslageren. Jeg tok en liten prat med Simen om denne nye koblingen mellom Sverige og Norge.

Eide Open Fahr, fra gjørme- til gelebryting

av yngve.

Eid Open Fahr 24 (3)

"Det som gjør vår festival er unik, er at det er en autentisk rock og metal festival. Videre er den folkelig, og omfavner det beste fra bygdekulturen, og hvor ekte engasjement er viktigere enn at alt skal være polert og striglet. Konseptet er en festival tro til rock og metall musikk, hvor vi har mange mindre band, helst lokale, både de erfarne og amatører."

Paradogmata, en potpurri av metal

av yngve.

Paradogmata Band Photo Feb 2024 W Logo All Black (1)

Trønderne i Paradogmata drar på med hele menyen, blander alt og rister godt, og så drypper det ut en blanding av alt mulig, en metallapskaus om du vil. I en tidligere omtale av bandet, skrev jeg: "Vi loves thrash med litt vintagesmak i låten Corrupt to Interrupt, melodisk metal i The Princes in The Tower og litt groovy Edge Of Sanity-ish death metal i Seven Curses for the Deathly Pale. Da har du enda flere hint. For fans of Megadeth, Carcass, Maiden, Old Man's Child, Edge of Sanity, Priest, Sepultura, At the Gates, Kreator etc."