191116 Heavymetal No Bannerannonse Kg2019 80x500px

Ac/Dc-vokalist møter stjerner (Nrk)

av yngve

Brian JohnsonVokalisten møter forskjellige rockere i en programserie som begynner i kveld på Nrk. Tusen takk til Reinhold Rønstad for tips :).

Bilde, funnet på www.immusicmag.com., fotograf: ukjent.

Nett-tv@Nrk (Her blir alle episodene tilgjengelig førstkommende mandag).

***

NRK2 15. februar@22:25: Brian Johnson møter Robert Plant

"Rockeguden fra Led Zeppelin og hunden hans tar oss med på en vandring i Nord-Wales, til slottsruinene som ble et tilfluktssted fra galskapen i turnélivet på 70-tallet."

***

NRK2 8. februar@21:25: Brian Johnson møter Joe Elliot

"Def Leppard opplevde den ene tragdedien etter den andre: Alkoholisme, død og en bilulykke som kostet trommisen armen. Men hitlåtene sto i kø. Og frontmann Joe Elliott har holdt ut gjennom opp- og nedturer." 

***

NRK2 1. februar@21:25: Brian Johnson møter Nick Mason

"Pink Floyds sceneshow med spektakulær bruk av lyd, lys, oppblåsbare griser og utradisjonelle spillesteder sprengte grensene for hva en rockekonsert kan være. Trommis Nick Mason har vært med hele veien." 

***

NRK2 25. januar@22:15: Brian Johnson møter Sting 

"Punkrøttene i The Police tar Sting tilbake til hjembyen Newcastle, New York-klubben CBGB og bordellkvarteret i Paris, der han skrev gjennombruddshiten Roxanne".

***

NRK2, 18. januar@22:15: Brian Johnson møter Roger Daltrey

"Knuste hotellrom, en bil i bassenget, sex, dop og skandaler: The Whos frontfigur Roger Daltre y levde ut alle rockemytene og skapte noen nye på sin USA-turne i 1967. 

***

NRK2 11. januar@22:10: Brian Johnson møter Lars Ulrich:

"Metallica spilte for 200 mennesker på en klubb i California i 1982. Ni år senere sto de foran 1,5 millioner fans i Moskva. Bandets danske trommis forteller om turnéen som befestet deres posisjon blant verdens fremste rockere."