Karmøygeddon 23 B

Autonomie, ny låt

av yngve

Autonomie 23

Coveret er laget av Ulrik Dybvig.

Bandet signerer kontrakt og slipper låt.  Kontrakten ble signert for litt siden, låten 'Riot Kill' er ute nå.

Hundvågbandet har vi vært innom tidligere, det går i thrash, eller som presseskrivet fra Fysisk Format sier: "Rå thrash uten dilldall."

"De er med sin alder mellom 16-18 år vårt yngste band, og de er godt avlet opp på en saus av The Stupids, Sepultura, Slayer og Exodus. Kast inn litt klassisk britisk hardcore så er du er ganske nær hvordan Autonomie høres ut."

Skive kommer i juni, kos deg med 'Riot Kill'i mellomtiden. 

Bandet om låten: "Assault on an unspoken voice … we Riot together er den første linja i Riot Kill, og den snakker for seg selv. Sangen handler om ytringsfrihet mot den undertrykkende regjeringa og systemet. Det handler om å lage kaos og destruksjon sammen som et folk for å leve et liv i frihet. Rask og aggressiv musikk er etter vår mening den beste måten til å bare si FUCK YOU til det undertrykkende systemet.

Det som gjør denne låta veldig spesiell for oss er at den er vår første thrash metal-låt, og du kan høre den som et veldig godt forsøk på å kopiere Kill 'Em All. Den fikk oss til å fortsette med å lage thrash metal som den skal høres ut; aggressiv, rask og tung."