Karmøygeddon 24

Dark Ravage "The Fall Of Inner Sanctum"

A2669049227 16Selskap: Forgotten Path

Release: 01.02.13

Det er alltid spennende når det dukker opp skiver fra land som Litauen osv., for det virker som om kvaliteten fra de landene rundt der er enten eller, og Dark Ravage er intet unntak.

Ifølge presseskrivet skulle man tro at dette er noe av det ondeste som verden noensinne har hørt (The time will come, when everything will be covered in darkness. The blackness, vanity and chaos will dominate. Dark Ravage - it`s just an entity, suffering from the absurd universe.), så spenningen var til å ta og føle på når skiva skulle få sin første runde i spilleren.

Åpningen på første låt virket veldig lovende faktisk, det hørtes ut som om dette kunne bli en riktig så god lytteropplevelse, om fortsettelsen ble i samme gate. Men sånn blir det dessverre ikke.

De har jo med seg en vokalist også, og det skal sies at vokalen ble ufattelig slitsom og dominerende for meg, det er det eneste du klarer å fokusere på da den overdøver alt annet på skiva. Det er mulig musikken fortsetter i samme lovende gate som på åpningen av første låt, hvem vet. Noe får man jo selvfølgelig med seg, og det høres lovende ut, litt ensformig og kanskje litt kjedelig. Det er noe som fanger interessen, men ikke så mye at jeg gidder å bruke all verdens tid på dette bandet. 

The Fall Of Inner Sanctum har noen gode ideer som de forhåpentligvis bygger videre på til neste gang. Det ga meg ikke så mye dette her, sett bort ifra litt vondt i hodet, men det er potensiale her. Det er et godt stykke igjen, men det er da der. Og et lite tips til gutta helt til slutt: skift vokalist til neste utgivelse.

4/10

Tracklist:

  1. The morning that never came
  2. Where paths disappear
  3. Running from the truth
  4. Drowning in fresh air
  5. Wandering in burning cold
  6. Fear to be betrayed by oneself
  7. Into abyss out of this world
  8. Void that chaos has created