Karmøygeddon 23 B

Day After Rules "Innocence"

av yngve

12360191 805616252894596 6809308472494599981 NSelskap: Ghostrecords/Crashsound Distro

Kvinnefrontet gladrock, det gjør absolutt ingenting å høre å slikt.

Day After Rules@Facebook

Det jeg likte var at madammen som sang hadde en veldig fin snert på stemmen sin. Noen kan man høre er uferdig, ikke overbeviser, men denne dama fikset å låte overbevisende og det å ha en proff tilnærming. Kanskje det ikke avsløres umiddelbart, men gir du det litt tid skal du se du blir enig med meg. Videoen under for eksempel, la den rulle litt og det skjer ting underveis. Fortsatt en låt og et band som ikke er for alle, men i sin sjanger er dette bra.

Musikken er støyrock/pop, ikke støy som i "orker ikke å høre på", men en litt sonisk type rock som kan minne litt om det geniale svenske bandet La Puma. Dit er det langt opp, men en litt svakere versjon kanskje?

Dette er et band som nok ikke vil bli kategorisert som metal eller hardrock, men samtidig harde såpass mye energi at de lett overgår mange som blir tagget som nevnte sjangere. 

Aberet er, selv om oppskriften er bra, at det ble litt like låter. Foruten Timeless, som skilte seg ut, gikk det mye i det samme. Men greit nok, det gjør mange band, og liker man først det de driver på med, er det jo ikke nødvendigvis noe negativt.

Sprudlende, fartsfylt rock.

6/10

Tracklist:

  1. Swamp
  2. Wrong
  3. My Fall
  4. No More Future
  5. I Must Bleed
  6. Timeless
  7. My Innocence