Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Deed In Karma "Good Dog"

av yngve

Deed In Karma   Good Dog (2014)Selskap: Mobil Music/Target Distribution

Release: 01.09.14

Danske Deed In karma er rett og slett et rockeband som leverer.

Mer er det egentlig ikke å si om bandet eller skiva. Bare kødder, selvsagt må jeg spa litt i materien. Skiva er altfor ufarlig for meg, dette er rock som er helt i sonen for å tåle radiospilling, og i den sonen hører ikke jeg hjemme.

Medlemsmassen består av folk fra både extremmetal så vel som pop, resultatet er altså (naturligvis) rock. Og rocken er pen og pyntelig, litt uslepen til tider, men det låter av og til som en kaktus uten pigger. Vokalen har en tanke røffhet i seg, men over tid er ikke dette nok til at skiva falt i god jord her. Sorry.

Deed In Karma@Facebook

Lyden er svært bra, det sørger Jacob Hansen for, men samtidig har han gitt bandet en veldig polert lyd som muligens pakker inn musikken i et litt for mykt teppe. Nå tror jeg ikke at bandets musikk hadde blitt mye råere om produksjonen hadde endret seg, men dette er nok skrudd på plass med tanke på at Deed In Karma skal dyttes opp i front på radiostasjoner.

Vel, den traff ikke. Ufarlig rock er absolutt ikke for meg, men kvaliteten er her, så liker du band i denne gata er det selvsagt bare å tryne min anmeldelse og hamre vilt på klippet under. Jeg ser den oppnår bra karakterer på noen sider jeg har sjekke tut, så det er nok bare denne sedvanlig smaken og behaget.

3/10

Tracklist:

  1. I Ain’t Crawling
  2. Communication
  3. War and I
  4. She Could be Dancing
  5. Karma Theme
  6. Stray Dog
  7. No Answer
  8. Anamnesis
  9. Waiting for the Sun
  10. Taste of Regret
  11. Release