Destructor "Decibel Casualties"

av steinar selstø

Ob C4cab6 Cover Destructor Decibel CasualtiesSelskap: Pure Steel

Release: 09.06.17

Destructor later til å ha fått fart på sakene i høsten av sin karrière. 

Med debutskiva unnagjort for over 30 år siden er det åpenbart at det er rutine å finne her, selv om kun halvparten av besetningen er igjen fra bandets første æra. Hyggelig er det uansett å kunne konstatere at Destructor låter vitalt nok selv om gjennomsnittsalderen begynner å bli høy. 

Destructor@Facebook

Stilmessig står man godt plantet innen klassisk power metal, slik den var i gamle dager, med enkelte thrasha innslag, som den kjappere og småaggressive The Last Days. Veldig hissige blir bandet likevel aldri, og dersom man må opp på Slayer-nivå når det gjelder aggressivitet, er ikke Destructor verdt å sjekke. For fans av hardtslående, riffbasert og tung metal kan Decibel Casualties derimot komme til å treffe godt.
Materialet er først og fremst veldig jevnt, og det savnes skikkelige killere. Skivas svakhet ligger her. Man sitter liksom og liker alt som skjer, men man digger aldri. 

Lyden er knall, vokalist Dave Overkill har kraft og pondus i røsten sin, overgangene sitter og låtene er energiske og drivende. Samtidig glimrer de riktig heftige riffene med sitt fravær. 

6/10

Tracklist:

  1. Restore Chaos 
  2. Keep the Faith 
  3. Metal Spike Deep 
  4. We Are Ready 
  5. The Last Days 
  6. Firey Winds 
  7. Metal Till Death 
  8. In Hell