Karmøygeddon 24

Eddie Guz, nytt album idag

av yngve

Unnamed'Still The Man From Yesterday' slippes i butikkene i dag, selskapet bak er  FaceFront Records.

The Carburetors har mye tøft de, om Eddie funker som soloartist kan du altså sjekke idag. Dette er vokalistens andre utbrudd i enerom, om jeg ikke tar feil, hvor debuten  kom i 2010 og het 'I'm Not Done'.

Sakset: "Eddie er nok mest kjent som Eddie Guz, den harde og tøffe rockeren som fronter rock`n rollbandet The Carburetors. Han har også deltatt i Stjernekamp på NRK denne høsten, og har med det opptrådt foran hundretusener av seere i beste sendetid på statskanalen. Eddie er også med på de to siste sendingene av denne programserien. Han har vært med i ymse realityprogrammer, spilt i giga-suksessen Nokas og har reist Europa rundt med forskjellige band. Men mannen har flere sider. Bak rockealibiet Eddie finner man nemlig bare Eddie , en meget personlig, nedtonet og ærlig artist.

Her leverer han ett album han har jobbet med i mange år. Dette er låter han har skrevet bak scenen, mellom slagene og i de sene nattetimer. Vi får servert et album der Eddie tar et oppgjør med sin egen oppvekst, tidligere forhold, rus og ikke minst hva alle andre mener og synes om ham. Det å lage et mer nedtonet album har alltid vært et ønske for Eddie som har langt flere musikalske strenger å spille på, enn bare knallhard rock`n roll.

Låtene på albumet er skrevet over en periode på 6 år, noe som har gjort det til en reise igjennom Eddie`s voksne liv der vi møter en åpenhjertig og meget ærlig artist."

Eddie Guz@Facebook