Karmøygeddon 24

Eisley/Goldy"Blood..."

av yngve

Eisley Goldy Bgg CoverFull tittel: ""Blood, Guts And Games"

Selskap: Frontiers

Release: 01.12.17

Tungrock med melodier fra et par veteraner.

Goldy og Eisley kjenner vi godt fra Guiffria, Goldy var jo også innom Dio. Duoen har tatt seg av alt her foruten trommer, som studio-/ og bandveteranen Ron Wisko styrer. Ron har fortid med artister som Foreigner, David Lee Roth og Cher for å nevne noen.

Referanser for dere som lurer på hva slags hardrock det dreier seg om, plottes slik av selskapet: Giuffria, House Of Lords, Def Leppard, Night Ranger og Giant.

For meg som ikke er så glad i mykere hardrock og aor, er det gledelig å konstatere at tungrocken, med vekt på tung, fungerer og at de ligger i et øvre sjiktet på den listen over her. Visst er det ballader og peiskos, men på det jevne er det kontrollert og klisjéfylt hardrock som gjelder, og ofte er låtene bra. Ingen skiller seg ut som perler, men skiva på det jevne er bra.

Strengt tatt tilfører ikke skiva noe i å vise vei, skape noe annet enn litt nostalgi, men samtidig er det et kurant slipp som godt kunne ha vært sluppet når denne sjangeren var på høyden.

Et par svake låter og litt lite sprut trekker ned, men jeg vil tro du smelter på deler av innholdet om du noen gang var innom de softere metalbanda.

6,5/10

Tracklist:

  1. The Heart Is A Lonely Hunter
  2. I Don’t Belong Here Anymore
  3. Lies I Can Live With
  4. No More Prayers In The Night
  5. Love Of The Game
  6. Wings Of A Hurricane
  7. Life, "If Only A Memory"
  8. Soul Of Madness
  9. Track Thirteen
  10. Believe In One Another