Eyes Wide Open + 2 (Oslo, 19.05.18)

av yngve

Eyes Wide Open 18Sammen med de norske banda Azmaroth og Firefight stiller svenskene på Parkteateret.

"Eyes Wide Open (bilde, fotograf: ukjent) har siden 2011 banet seg vei i den svenske metaleliten. Deres musikk har blitt klassifisert som melodiøs death metal og metal core, men Eyes Wide Opens sjel ligger i melodien, store refrenger og catchy riff."

Vi leser videre at 'And So It Begins' (2017) er bandets tredje utgivelse, og den siste delen av en trilogi. "Det hele startet i 2012 med ep-en Revelations, som forteller om hva som kommer til å skje dersom vi fortsetter å misbruke vår planet. Med debutalbumet Aftermath fra 2013, presenterer bandet et ultimatum på hvordan vi kan fortsette å leve i denne verdenen. And So It Begins utspiller seg i nåtid, med vår situasjon i verden og alle problemer som krig, miljøkatastrofer og vår søken etter luksus som utgangpunkt. Vil åpenbaringene vise seg å være sanne?"

Azmaroth: "Etter oppstarten i 2015 har bandet produsert solid lyd som bare venter på å nå dine ører. Stilistisk spiller de en groove-orientert form for heavy metal, og de har mye til felles med 90-tallets Metallica, Pantera og Lamb of God. Det som skiller Azmaroth fra resten er deres mytologiske atmosfære og vendinger."

"Firefight er et metalband i den alternative sjangeren, og spiller alt fra groovemetal til de tyngre sjangrene. Riffene er harde, trommene tunge og skrikene høye, resultatet er Firefight! Det siste året har Firefight spilt på Garage og Inside Rock Café i Bergen, og nå er de straks klare for Hulen og Parkteatret."

  • Dato: 19. mai
  • Sted: Parkteateret: 
  • Pris: 200,- + avg. Kjøp billetter HER .
  • Tid: Dørene åpner 20:00
  • Alder: 18 årsgrense