Karmøygeddon 24

Feathers And Doom, nytt prosjekt

av yngve

0007907933 10Dette er fortsatt i startgropa, men vel verdt å informere om. 

Det er Kenneth fra Among Gods som røper noen tanker rundt prosjektet til Heavymetal.no. Bakteppet er at Kenneth har invitert et knippe gitarister/låtskrivere til å bidra med hver sin låt, og hvor han skal "...legge vokal på dette."

Stil? Ha-ha, kjenner du til Kenneths musikalske affærer er det ingen overraskelse det han fortsetter med å fortelle: "Det blir nok forankret i en mer doomstil, noe tilnærmet Syrach kanskje, kanskje enda mer tyngre doom." Syrach er til info et annet bergensband, doom, som Kenneth var/er? involvert i. 

"Jeg har fått med meg Miguel fra A Dream Of Poe (fra Azorene), Marcus fra To Cast A Shadow og Rolv Erik og Øystein fra Syrach/What Came From The Sea. Alle disse vil skrive en låt hver og spille denne inn sammen med meg. Og så har jeg fått med meg en eller to trommiser som vil gjøre låtene" føyer han til. Mulig blir det plass til et par gjestebidrag i vokalavdelingen også, men det får tiden vise. 

Det som er på blokka er en planlagt ep i løpet av vinteren. 

Kenneth legger til at han har fått ja fra produsent Andreas, som stod bak spakene på Among Gods' siste album, 'Ghost Empire', da er det i gode hender med andre ord. Andreas skal også "...spille trommer på noen låter (han er trommis i In Confesso og gitarist i Ashowa)."

Det er få bilder av bandet/prosjektet ennå, da ".,..det grafiske har enda ikke kommet på plass." Kenneth skal selv stå for denne biten og er godt fornøyd med å sitte i sjefsstolen i denne avdelingen. "Det grafiske vil nok bli veldig enkel estetikk på en dyster måte, ikke noe prangende."