Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Fight The Fight,skive ute i dag

av yngve

Fight The Fight CoverBandet slapp sitt selvtitulerte debutalbum idag.

Utgivelsen er ifølge presseskrivet "... ung, frisk og proppfull av energi. Akkurat det man forventer av et band som har herjet i den norske undergrunnen i flere år." 

Fight The Fight@Facebook

Men, det er ikke alt, i tillegg til å være ung, frisk og proppfull av energi, er skiva en "...moden, velkomponert rocke-/metalgranat med hooks, og vendinger og refrenger som sitter umiddelbart." Vi leser videre at debuten ikke er en "...gjennomsnittlig debutplate, og med referanser fra så vel rock, punk, metal og black-metal tar Fight the Fight med seg en lenge etterlengtet dose friskhet inn i den norske hardrock-scenen.

Fight the Fight er et ungt band, med medlemmer i en alder av knapt 20 år, men til tross for dette har de allerede vært et band i over 10 år. De har spilt på de alle største festivalene i Norge, turnért Europa og fått massiv ros fra blant annet Metal Hammer UK for sine fenomenale liveopptredener. I løpet av sin karriere har de spilt flere hundre konserter, noe som har gjort dem til en tett sammensveiset gruppe med ubrytelig bånd i bandet.

Det er den klassiske historien om barndomsvenner og skolekamerater som starter et band. Ambisjonene er store og drømmene enda større. Bandet ble fort livets midtpunkt og de bruker all sin tid og energi på det. De driver prosjektet sitt til det ytterste av sine evner, og har lykkes i å nå sitt mål: skape en debutplate som fullbyrder både deres ambisjoner, og samtidig er en sterk visjon for hva fremtiden vil bringe dem."

Da har du kanskje nok superlativer og nok krutt til å ønske å sjekke ut bandet? Video under her: