Forfall i Flekkefjord

av yngve

Forfall 18Hardrockbandet Forfall er ute med singel.

'Giftig Skam' sjekker du ut under her. 13. juli kommer det en ny låt, 'Ein Ny Dag'.

Christian, bandets vokalist og gitarist, forteller at forfallet begynte i 2015, med "... det enkle mål om å spre ektefølt  norskspråklig hardrock til folket." Året etter fyrte de av en digital 3-spors singel, ' Svarte Ballerina', og fulgte opp med fokus på konserter, "... deriblant Musikkfest i Bergen og  Fjellparkfestivalen i Flekkefjord."

"Med et høyt energinivå og fete gitarriff byr Forfall deg inn i en verden hvor det eneste på menyen er vakker, aggressiv musikk servert med åpenhjertige tekster og fengende melodier! Forfall garanterer svette, farlige og herlige riff som er som skapt  for liveformatet!

Forfall@www

Forfall@Facebook

"Giftig Skam er tittelen på den første av to singler som blir sluppet  i løpet av sommeren. Det er en uptempo låt med musikalske referanser  til både Queens of The Stone Age, Foo Fighters og Skambankt. Tekstmessig  holder Forfall seg i det samme landskapet som tidligere, og beskriver  i denne låten konseptet med giftig skam, og hvordan dette kan  manifestere seg og påvirke hos den enkelte.