Karmøygeddon 24

Golden Core med ny låt

av yngve

Golden Core 23 Foto Storm Drabitius

Bilde, fotograf: Storm Drabitius

Duoen drar på med lyricvideo, se den først her.

Golden Core@Facebook

Kosmos Brenner er hentet fra et kommende album med samme tittel, release er 2. februar. 24 samme måned kjører bandet releasekonsert i Oslo@Parkteateret

Arrangementet på Facebook

Golden Core 23 (2)

Surtr fra sør
med ild han styrer
Muspelheim
den eldste verdenen

Sakset fra presseskriv: "Slik åpner Kosmos Brenner, første single – og tittelsporet – fra Golden Cores tredje album. Duoen har for lengst passert Ung og Lovende-veiskiltet, tatt en hard venstresving og tar nå ferden inn i en fullstendig ny dimensjon. Så glem alt du trodde du visste, len deg tilbake, skru opp volumet og gjør deg klar for å brenne sammen med Kosmos!"

"Denne låta har alt: et ildsprutende riff, piggtråd-vokal, dødelige growls levert av Eirik Waadeland fra Ruun, uventede taktskifter og et overraskende fengende refreng. Denne låta, produsert av Yngve Andersen (Blood Command, Bokassa), er en real berg-og-dalbane-Tour de Force, som tar oss gjennom flerfoldige sjangre på en gang, uten å noensinne bli schizofren eller pretensiøs. Den er ikke det du ventet deg, men den er det logiske neste steg for bandet, og nøyaktig hva vi alle trengte. Kosmos brenner, og Golden Core er i fyr og flamme!"