Karmøygeddon 24

Gus G "Brand New Revolution"

av yngve

12074762 915741995171711 6226007496009400050 NSelskap: Century Media

Release: 24.07.15

Så er det på tide å sjekke hva Ozzy-gitaristen finner på på egen hånd.

Jeg har vel aldri vært voldsomt fan av det Gus har gjort som soloartist, selv om jeg absolutt hører kvalitetene og talentet hans. Det som er litt annerledes her på Brand New Revolution, er at det er litt hardere enn før. Ihvertfall i enkelte partier, og det er en ganske god variasjon synes jeg, et godt virkemiddel. 

Gus G.@Facebook

I presseskrivet, som var altfor langt til at jeg gadd å lese alt, plukket jeg opp gjesteartister som Mats Leven (Candlemass), Jeff Scott Soto og Elize fra Amarante, som er tre sterke vokalister i her sin sjanger. 

Åpningssporet er instrumentalt, og veldig tøft! Det er her jeg hører en del av det jeg likte best, dette litt tyngre materialet. Når vokalistene kommer på plass, er det egentlig litt opp og ned. Alle er flinke, men låtmaterialet er litt sprikende, og noen ender opp som knallsanger, andre kjedelige. Men alt er kvalitetssikret, det er bare litt gjesp noen ganger.

Egentlig er dette en helt ok skive, men idag holder ikke det helt i mål, man må nesten ha dette lille ekstra. Jeg vet mange liker Gus og Firewind, gitaristens andre hovedband ved siden av Ozzy, men jeg tror ikke nødvendigvis Gus vil bli husket som en megastjerne når vi ser oss tilbake om en del år. 

Jeg bruker av og til frasen nok et album, det er dette helt klart, men det kan jobbes med, og det er godt mulig du vil finne en nerve her om du er i målgruppen. karakteren er nok litt sterkere enn jeg personlig ville ha satt, men sekseren er da svak.

6/10

Tracklist:

  1. The Quest
  2. Brand New Revolution
  3. Burn
  4. We Are One
  5. What Lies Below
  6. Behind Those Eyes
  7. Gone To Stay
  8. One More Try
  9. Come Hell Or High Water
  10. If It Ends Today
  11. Generation G
  12. The Demon Inside
  13. What Lies Below