Hellsike, krigsgud fra Steinkjer (Spotify)

av yngve

Hellsike 18Nå er hele skiva på Spotify.

Du klikker HER om du bruker tjenesten.

***

Nyhet fra 29.07.17:

Steinkjerband med metal og hardrock på menyen.

Hellsike@Facebook

"Vi spiller egenprodusert materiale, og er inspirert av blant annet Iron Maiden, Metallica m.m." leser vi på Facebook, og de legger til en viktig ting: "Vi spiller hardt og høyt!!"

Ny singel er fokus her, og låten, 'God Of War', sjekker du ut på Spotify , om du bruker den tjenesten. Ellers vet jeg den befinner seg på type Tidal, Amazon. etc.

'God Of War' sikter mot junaiten, og for å forklare litt sakser jeg fra et intervju bande gjorde med nettavisen Steinkjer24, hvor tekstforfatter er Stig Kristiansen:

"Den handler i det store og hele om USA og deres rolle som verdenspoliti. Teksten er basert på Vietnamkrigen og etterspillet. Det ble servert mye løgner til folket, og samme leksa skjer om igjen og om igjen. Vi føler at USA leker krigsgud" sier gitarist og låtskriver Ole Morten Kvarme til Steinkjer24.

"God of War er singel nummer to fra det kommende debutalbumet til steinkjerbandet. Plata blir ni låter lang, og skal gis ut på fysisk format i løpet av høsten. Musikken er spilt inn i Tremolo Studio, med Johnny og Anders Holmvik og Caos Myrslo som teknikere og produsenter."

Robin i bandet var den som tipset, og helt på tampen sier han at "...r esten av albumet er også på vei, det jobbes med mix og master for tiden."

Bandbilde under, fotograf: Elin Gangdal

Hellsike