H Madd

Hellyeah "Unden!able"

av yngve

12936747 10154078558242378 2769715163317900817 NSelskap: Eleven Seven Music

Release: 03.06.16

Bandet med det herlige navnet er ute med skive. Det har de vel vært en tid, men jeg stresser aldri ;).

Dette er strengt tatt mest for de som bøyer knærne til Pantera og det medlemmene driver på med, er det ikke? Hellyeah har jo vært her en tid, og Unden!able er femtemann ut i rekken av album. Jeg har hørt noe tidligere, av det som har kommet, men aldri blitt veldig fan gitt. Dette er amerikansk metal med like deler røffe riff og søte melodier, men til bandets forsvar er det metallen som styrer skuta. 

Jeg vet ikke helt hva jeg synes, for det er litt anonymt for min del. Det er helt klart flinke folk, men jeg ser ikke for meg at denne skiva er en som kommer til å velte veldig mye, selv om den er tung og tøff til tider. 

Det som er mitt største aber er vel at det finnes så mange metalband i den amerikanske scenen, og at Hellyeah ikke helt makter å skinne sterkt nok der. Noen av låtene har helt klart livets rett, og mer, men som album og som band tror jeg nok Hellyeah bare er ett i mengden. 

Unden!able virker å være gjennomarbeidet, det høres at de har tenkt variasjon og å lage låter som både fungerer live og kan spilles på radioen (det siste der er kun spekulasjon fra meg), og det bunner kun i hvordan du selv er plassert i smaksbildet. Jeg finner meg ikke til rette her. Beklager.

Karakteren er svak.

Hellyeah@Facebook

6/10

Tracklist:

 1. !
 2. X
 3. Scratch a Lie
 4. Be Unden!able
 5. Human
 6. Leap of Faith
 7. Blood Plague
 8. I Don't Care Anymore
 9. Live or Die
 10. Love Fall
 11. 10-34
 12. Startariot
 13. Grave