Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

I Will Tear This World Apart "S/T"

av yngve

1004985 605123729544135 454044194 NSelskap: Trøndercore Records

Release: 2014

Norske I Will Tear Your World Apart er en sinna gjeng som liker metallen sin hissig og oppdatert.

I Will Tear This World Apart@Facebook

Det er extremt, det er nok det jeg til en viss grad vil kalle metalcore, selv om det er ganske thrasha også. Bruken av en del rytmikk og spesielt den skrikete vokalen understøtter påstanden synes jeg, men det er absolutt ikke negativt ment. Jeg vet mange metalhuer er litt negative til nettopp metalcore, men sjangeren, slik jeg opplever den, er mangehodet. I Will Tear This World Apart gjør det bra, de er akkurat litt mer thrash og extreme enn mange og vipper over i å ikke få sjangerbenevnelsen av meg, dette kaller jeg heller extrem coremetal.

Lydbildet er ok, kanskje de hadde tjent på å svi av enda litt mer bånn og trøkk, men du lider ingen nød. produksjonen de har valgt seg er litt kjølig, litt hard, og det kler musikken bra. En ørliten feel av noe industrielt ligger der inne, både i noe av musikken og i lyden. 

Det jeg liker veldig godt er at de av og til stikker inn melodier, ikke dominerende, men nok til at de ikke bare blir aggro. Jeg vet ikke om bandet er enig i mine observasjoner, men det er nå slik det er, jeg hører og synser :). Bra var det, og norsk, perfekt kombo for Heavymetal.no.

Dette kan jeg høre for meg er ok live, og de har en litt håpløs gnist i enkelte av låtene, det liker jeg svært bra! Det at de har denne lengtende følelsen, en søkende greie. Det er ofte gitarene som står for dette, hør for eksempel på Amongst Enemies, mot slutten. Der ligger det vel noe synth i bunn også.

Kule greier, ikke toppetasjen, men de kommer seg greit oppover med heisen.

6,5/10

Tracklist:

  1. Demonhead
  2. Case Closed
  3. Amongst Enemies
  4. Selfinflicted Slavery
  5. Killers Deserve To Die
  6. You & I
  7. Grounded
  8. Keep'em Down
  9. Racist