191116 Heavymetal No Bannerannonse Kg2019 80x500px

Jernlov søker vokalist

av yngve

Det handler om black/death, og hvor det er link til bandet Heidre. Bandet har et kristent innhold, som Alf Petter poengterer: "Dette er som Heidre også et kristen metalprosjekt, og det blir lagt vekt på at dette skal frem i tekstene. Det er en fordel om vokalist også kan skrive tekster eller arrangere vokallinjer, men ikke noe krav."

Alf Petter forteller Jernlov nå ønsker seg en vokalist. Siden han røper at det dreier seg om "... musikk av det litt hardere salget, en god blanding av black og death metal", vil jeg tro at kastratvokalister ikke behøver å kaste seg rundt :). Samtidig legger han til at Jernlov ikke er så lett å båssette, "...men det er tyngre saker det er snakk om."

"Jeg trenger en vokalist som kan gjøre både black- og deathvokal, det blir nok mest deathmetal. Jeg  har også lyst til å bruke en del clean for å gjøre det hele mer variert.

Personen bør ha hjemmestudio, eller kjenne noen som har det. Om ting fungerer godt, vil jeg gjerne at personen blir med på fast basis i bandet. Om noen har lyst til å spille bass på låtene, eller bidra med sologitar, kan dette også være av interesse."

Planen er at dette skal kulminere i en lp- og cd-utgivelse.

Det ligger 12 spor med råmateriale liggende om du er hypp, bare å kontakte meg eller gå via Heidres Facebookside vil jeg tro. Et hint av hva du har i vente ligger under her: