Karmøygeddon 24

Larvik Gitarfestival 2016

av yngve

Dp 13Med band som Clawfinger på plakaten, bør nok en del av dere lesere følge med.

Anders Buuas og Larvik Gitarfestivalleverer nok en gang et spennende program, som både er litt annerledes og litt utenfor rammene til nåtidens konsertbilde. Svenske Clawfinger og Dream Police (bilde til høyre) er prima eksempler på dette.

"Larvik Gitarfestival arrangeres for syvende gang, med et storslagent program. Dato er satt til helgen 11. - 13. mars, og stedet er som alltid Kulturhuset Bølgen i Larvik. Flere artister i verdensklasse besøker festivalen for å holde konserter og  kurs.

Hele storsalen fylles med en stor utstilling med gitarer og gitarutstyr.  Konsertene dekker de fleste sjangere som rock, blues, jazz og klassisk. Her bør  det være noe av interesse for alle musikkinteresserte. Vi kan nevne Robben  Ford, Dream Police, Clawfinger, (bilde under - Yj), Unni Wilhelmsen, Troy Grady, Farmers Market Petter Richter, Freedoms Trio, AlexHutchings, Megalighter m.fl."

Du finner ytterligere info og fullt program HER. men greie detaljer å flashe er:

"I storsalen blir det utstilling/messe lørdag og søndag. Fri entré for alle! Det blir stuntkonserter, demos og happenings på messa! Alle offisielle konserter avholdes på Sanden Scene. Det er 20 års aldersgrense på noen av konsertene.

  • Festivalpass: 1000 kr. + avg.  (gjelder alle arrangementer hele helgen, 20 år)
  • Dagspass fredag: 400 kr. + avg.  (gjelder alle arrangementer fredag, 20 år)
  • Dagspass lørdag: 500 kr. + avg.  (gjelder alle arrangementer lørdag, 20 år)
  • Dagspass søndag: 400 kr. + avg.  (gjelder alle arrangementer søndag, fri aldersgrense)
  • Under20-pass: 300 kr. + avg.  (gjelder lørdag frem til klokka 20:00 + hele søndag, fri aldersgrense)

Clawfinger Share