Los Exploradores, trønderprog

av yngve

Trøndersk progrock.

Los Exploradores@Facebook

"Vi slapp nettopp ut vårt første album" forteller Eirik, bandets gitarist. "Vi spiller instrumental prog, kanskje litt i gata til Liquid Tension, men med litt blanding av forskjellige stiler."

Teaser under her, hele skiva er på Spotify

Kjøp på Google Play eller CdBaby .

Sakset fra Facebook: "Det er med stor glede vi i dag kan avduke vårt selvproduserte konsept-album Inventure. Dette er en progrock-hyllest til menneskehetens oppfinnsomhet og oppdagelseslyst, med referanser til musikk fra verdens fire hjørner og historiske epoker.

Låtene er knyttet opp til kjente og mindre kjente historier fra litterære verker, filmer og populærkultur, med råkule illustrasjoner av Adam Hinxman (en amerikansk tegneserie-tegner). Her vil du finne swingjazz, latino, episke gitarsoloer, 80-talls synthleads, barokk, fusion, heavy heavy rock og doble basstrommer. Vi har skrudd på whammy, chorus, delay, vreng, hammond, glockenspiel, banjo, trekkspill, kor osv… Som de sier på fransk: more is more!

Vi kan med hånda på brystet si at store mengder Møllers tran og lange kvelder har gått med for å klare å gjennomføre dette, og vi håper at noen der ute vil sette pris på alle toner, melodier, akkorder, rytmer, grooves og takter som ligger bak, og vil tenke det samme som oss, nemlig at; shit...dette var kult!! Sett på ditt favorittanlegg, og skru opp!"

Los Exploradores 19