Mike Tramp "Museum"

av yngve

10553570 821907124516238 7083229341606273136 NSelskap: Target Records

Release: 18.08.14

Den tidligere White Lion-frontfiguren er ute med nytt soloalbum, og 'Museum' har blitt en ærlig og bra skiva.

Personlig blir dette for snilt for meg, men fyren er en kjempeflink singer/songwriter, og fikser faktisk veldig bra å tråkke igang låter uten veldig mye kraft. Akustisk gitar og enkel rytmikk backer opp, som er kledelig og nedstrippet produsert, alt toppes med en sterk ren vokal. De fleste har vel hørt Mike før, og det er fortsatt en stemme som jeg tror mange kan dra kjensel på i en mengde, det er ikke alle forunt.

Mike skriver følgende om skiva. "My pain and anger, my love and joy is for all to take a peak at. There's no makeup or make believe at my Museum, but plenty of truth, pain and anger."Albumet er slik Mike beskriver over, men Museum er også en utrolig glatt skive. Ikke glatt som at låtene er polerte, men foruten en sang (Slave) er alle sammen preget av fraværet av røffhet. Det er ingenting å bite i, mye av dette kunne gjerne ha vært en amerikansk country/pop-stjernes utgivelse. 

Mike Tramp@Facebook

Liker du sarte og tøylede, men kvalitetsylte, rolige sanger med litt sjel, be my guest. Jeg ble litt utålmodig og det klødde veldig hele veien; jeg ønsket så sterkt at det skulle dukke opp noe litt sprekt, men akk. Men som sagt, bra skiva, men alt er så og si helt likt og man bør like slik musikk for å få glede av dette. Eller være fan av fyren selvsagt.

6/10

Tracklist:

  1. Trust in Yourself
  2. New World Coming
  3. Down South
  4. Better
  5. Freedom
  6. Commitment
  7. And You Were Gone
  8. Slave
  9. Mother
  10. Time for Me to Go