Karmøygeddon 24

Motöthead "Aftershock"

av yngve

Aftershock Jewel Case 25180928 FrntlSelskap: Ada UK/Warner

Release: 23.10.13

Vel, overrasket ble man ikke. Ei heller er det bandets beste, og ei heller er det blant det beste trioen har sluppet i nyere tid. Klisjé til tross, jeg våger meg på å si at det låter som MH, og trenger du ikke flere utfordringer i musikken bør du nok være happy som meg når sykkelen ikke lager ulyder.

Jeg har en hel del Mötorhead i samlingen, og jeg elsker bandet. Men jeg er også mann til å innrømme at ikke alt er nødvendig, ikke alle skivene trenger å handles. Slik er følelsen med Aftershock.

Det smaker nesten litt pliktløp, og selv om soloene flerrer veldig bra av og til, og at svensken bak trommene fyrer nådeløse salver til tider, sitter jeg ikke med lysten til å spille denne veldig mange ganger. Eller til og med sette den på etter at anmeldelsen er skrevet. Jeg kommer helt sikkert heller til å kjøre på med Just 'Cause You Got the Power, svinge øksa til No Remorse, som samler mye bra, feite en groove med Orgasmatron, hamre løs med Ace Of Spades eller kose meg glugg i hjel med Bomber eller Iron Fist. Aftershock tror jeg ikke jeg handler fysisk kopi av en gang. Ikke er den svak eller dårlig, den er bare overflødig. Da er jeg muligens kynisk, og dere diehards får heller snerre og skjære tenner og være så tøffe dere vil, men jeg kom til en kjensgjerning for noen år siden, og med det ble det intense forsvaret jeg hadde til Lemmy og co fjernet og skylappene falt av.

Motörhead på nett

Fortsatt et heftig band, men det er de gamle som er best. Det er litt som Maiden, det er svært sjelden jeg spiller de senere skivene. 

Motörhead på Facebook

Altså, et typisk MH-album, man har hørt alt før, du trenger det ikke, men mange kjøper vel enten for å komplettere samlingen eller fordi man kjøper på gammel vane. 

Fett cover by the way.

6/10

Tracklist:

  1. Heartbreaker
  2. Coup de Grace
  3. Lost Woman Blues
  4. End Of Time
  5. Do You Believe
  6. Death Machine
  7. Dust and Glass 
  8. Going To Mexico
  9. Silence When You Speak To Me
  10. Crying Shame
  11. Queen Of The Damned
  12. Knife
  13. Keep Your Powder Dry
  14. Paralyzed