Karmøygeddon 24

NiteRain, nytt album (singel)

av yngve

Bandet er ute med ny singel. Låten er hentet fra det kommende albumet, les mer under.

***

Nyhet fra 29.09.16:

Skive kommer i november.

Det er Jan@Playground Music som sendte over tipset, og er du der at hardrock med driv og energi slår deg overende, er NiteRain verdt å få med seg. Live er de fenomenale, når gjenstår det å se om konsertaktiviteten bandet har hatt siden debutskiva har klart å forsterke musikken - Vendetta slippes 4. november.

"Siden NiteRain slapp debutalbumet Crossfire i 2013, har bandet turnert kontinuerlig i inn- og utland! Tid til låtskriving er det imidlertid også blitt, og bandets andre studioalbum, Vendetta, slippes 4. november!

Sommeren 2015 ble musikkvideoen til Rock`n Roll skutt i Los Angeles, og singelen blir en smakebit på det som kommer på bandets nye album."

(Sjekk videoklipp under - Yj).

"NiteRains måte å kombinere klassisk hardrock med andre sjangre har gitt dem oppmerksomhet langt ut over Norges grenser. Med låter som My World, Judgement Day og Somebody Get Me A Doctor har bandet turnert scener og store festivaler både i Europa og USA.
Bare i år har de spilt for over 50.000 på Rocklahoma i USA, samt Sweden Rock og Norway Rock."

Bandet, som kommer fra "...Østerås, Bø i Vesterålen/Tromsø, Asker og Rælingen, men med base i Oslo", består av:

  • Morten Garberg  trommer
  • Frank Karlsen  bass
  • Sebastian Tvedtnæs  vokal
  • Adrian Steihaug Persen  gitar

"De legger også ut på albumturne i Europa denne høsten. Konsertdatoer i Italia, Sverige, Danmark, Finland, Estland er bekreftet. Flere datoer i Norge er også på plass.

Releasepartyet holdes på Hard Rock Café i Oslo 5. november. I tillegg er festivaler i bla. USA og Tyskland bekreftet for 2017."

NiteRain@www

NiteRain@Facebook

På tampen nevner jeg at det foreligger forhåndsbestilling på skiva hos Cdon og Platekompaniet.

470ddd64 B048 4f4a 9387 8b4b28b4503d