Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Ny singel fra Malossi

av yngve

Bandet er kort tid unna plateslipp, her er ny singel.

Les mer om skiva som kommer i eldre nyhet under.

"Her har bandet slått seg sammen med filmfotograf Anders Håheim (Exit, Unge Lovende, Ragnarok m.fl.) og totaktsbandittene i mopedklubben Slakteradn (instagram.com/slakteradn) for å lage en video med tung bygderock og beinhard mopedkjøring i skjønn forening, med et trygt glimt i øyet.

Malossi har røtter fra Solør, og spiller tung rock på bitende dialekt med historier om oppveksten på bygda, sterk kaffe og mørke skjebner."

***

Nyhet fra 10.06.21:

"En sang om ungdomsvennskap og svik. Låta handler om de første barndomsopplevelsene av illojalitet mellom venner, noe til og med voksne kan kjenne seg igjen i. Forholdet til din beste venn som du trodde ville vare evig, men som til slutt svant hen da du innså at hen behandlet deg annerledes i selskap med andre.

Innpakket i en melankolsk melodi og et tungt og sødmefylt riff med små nikk til Kuyss og Color Haze. Sårbarheten i historien formidles ærlig og nøkternt av vokalen som skildrer en gryende selvinnsikt og et vendepunkt i kameratskapet."

Rob Mules Records · Malossi-Kje Med Are

Malossi Singel 21

***

Nyhet fra 06.05.21:

Malossi 21

Ny singel er ute nå.

I dag, fredag 7. mai, slapp Malossi singelen 'Drømmer På Boks', som er hentet fra et kommende album ('Blanke Barter', Rob Mules Records, 13. august).

Malossi@Facebook

Låten har, i følge bandet "...underliggende temaer om utenforskap, skam og likegyldighet, pakket inn i tunge riff og sterke melodilinjer.." og "...portretterer bygdas slitne og velkjente original som lever livet dag for dag på utsiden av samfunnet, med trøst på bunnen av flaska. Ofte observert vandrende langs veien med sludd i øya og kondens i barten, på leting etter dagens påfyll. Han ble jevnlig snakket om og i liten grad snakket med. Dyttet ut i en tilværelse på utsiden, rant livet sakte ut på jakt etter kortsiktige drømmer på boks."

"En klokkeklar og forkynnende vokal ligger godt plassert i spennet mellom akustisk bluesa bålstemning og blytunge riff fra nabolaget til Clutch og Fu Manchu. Egil Stemkens fra Hellbillies gjester låta på kontrabass sammen med munnspillvirtuos Richard Gjems."