Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

Osfest 2019, bandslipp

av yngve

Stagedolls ForwebRockeslipp fra vestlandsfestivalen.

Tre band kom på plass i dag, takk til Tor Erik Hylland for tips.

Stage Dolls (bilde, fotograf: ukjent) kommer til Osfest!

Hardrockbandet kjent for hitlåtene Love Cries og Love Don't Bother Me står på programmet. Vi garanterer høy allsangstemning og mektige gitarriff.  I 2019 er det 30 år siden hiten Love Cries lå på hitlistene i USA, som nr.  46 på Billboard og nr. 3 på AOR Radio Chart. Det var dette som for alvor ga  bandet starten på deres internasjonale karrière. 

I 2017 ble bandet innlemmet i Rockheim Hall of Fame, noe som beviser deres evne til å fornye seg og tiltrekke seg nytt publikum."

Sipher: "Etter fjorårets kjempesuksess, der Eirik Søfteland avsluttet hele Osfest med en minneverdig konsert full av energi, pyro og rockeklassikere, tar han nå scenen med sitt eget album, Atlas. Under artistnavnet Sipher, spiller han og bandet hele debutalbumet, samt
låter fra band som har inspirert dem på deres musikalske ferd."

Vivillain: " Livebandet Vivillain består av unge, erfarne musikere fra Bergen. Musikken  blir beskrevet som en god blanding av lett og tung rock, med et hjerte for  80-tallet og en hjerne fra 2017.   Bandet har de siste årene etablert seg som et solid liveband, og showet de  leverer kombinerer fengende moderne rock med drivende hardrock."

***

Osfest@www

"Osfest er en musikkfestival i Os i Hordaland. Her finner du både lokale, nasjonale og internasjonale artister i flere sjangere. Festivalen er også tilrettelagt for barn, ungdom og familie med skreddersydde arrangement. Festivalområdet er midt i sentrumkjernen, på grusplassen ved Os Ungdomsskule, ved siden av Os Kirke. Osfest samarbeider med Os kommune og lokalt næringsliv."